Tizenketten bizonyíthatnak idén is a döntőben

Tizenketten bizonyíthatnak idén is a döntőben

Már harmadik alkalommal kerül megrendezésre városunkban az országosan is egyedülálló Szóval győzni kommunikációs bajnokság. Az idei évad azonban több mindenben is újdonságot hoz a versenyzőknek és az érdeklődőknek egyaránt: új mentort és trénereket köszönthetünk a Szóval győzni csapatában, de a döntő feladatai között is találhatunk korábban nem látott elemet.


Ez utóbbival, mely nem más, mint egy kisfilm készítése a végső megmérettetés napjára, már találkozhattak versenyzőink a bajnokságra való felhívásban, a november közepén tartott előválogatón pedig volt lehetőségük megismerni közelebbről még a mentordélutánok előtt új tanárukat, Sohonyai Edit írót, és előző szériáink döntőseit is, akik idén visszatérnek a vetélkedőbe, de immár nem a versenyzői oldalt, hanem a tréneri oldalt erősítve.

A kommunikációs bajnokság iránti érdeklődés továbbra is töretlen, Pusztavámtól egészen Dunaújvárosig közel negyvenen küldték be jelentkezésüket a mostani versenyre, megnehezítve ezzel a zsűri dolgát. A több mint három órás selejtezőn találkozhattunk elszánt újrapróbálkozókkal, és számunkra még ismeretlen arcokkal is. A fiatalok válogatón nyújtott teljesítménye alapján bátran kijelenthetjük, hogy talán az eddigi legerősebb mezőnnyel állunk szemben, érdemes lesz tehát azt a bizonyos gatyát felkötni.


Az, hogy ki lesz Székesfehérvár kommunikátora 2022-ben, kiderül a február 15-ei döntőn, addig is ismerjék meg versenyzőinket és kísérjék végig Bódis Bence, Csizmadia Máté Noel, Dallos Kristóf Vladimir, Furtenbacher Dorina, Kollár Bálint, Major Benedek, Molnár Dorina, Molnár Szimonetta Lucia, Povlács Mira, Still Péter, Szvoren Eszter és Tóth Máté fejlődését!